Bestellen en verzenden

Bestellen
Om een product of producten te bestellen stuur je simpelweg een mail naar: lostandalonesieraden@gmail.com en vermeld je je de artikelnummer(s), het aantal, je naam en adres en geboortedatum (onder de 16 heb je toestemming nodig van je ouders). Voor een aanvulling van het product of de lengte zet dit ook even in de mail erbij. Voor het betalen en verzenden kun je hier beneden de voorwaarde lezen.


Betalen
Zodra jouw bestelling via de mail is binnengekomen, zal er binnen 24 uur een bevestigingsmail worden verstuurd met daarin het factuur en het rekeningnummer waarop je het bedrag kunt overmaken.


Verzendkosten
Er worden standaard  € 0,70 verzend- en administratiekosten in rekening gebracht voor verzendingen binnen Nederland.  Bij een besteding die zwaarder weegt dan een standaard pakket dan wordt er €1,30 aan verzend- en administratie kosten in rekening gebracht. Er wordt alleen binnen Nederland verzonden.


Verzenden
Zodra je betaling binnen is wordt het product binnen vijf werkdagen verzonden. De verzending gaat via PostNL. Nadat je bestelling op de post is, is PostNL verantwoordelijk voor de verzending.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten